Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Harven School of English’den, yazlık, drama ile veya ailecek ingilizce dil eğitimi programları!!!

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Her İngiltere’de bir okul tanıttığımda ya da İngiltere’de eğitimden bahsettiğimde söylediğim gibi, Londra dünyanın en pahalı şehirlerinde biri. Öte yandan, okumak ve yaşamak için bir hayal şehri. Ama bütçeniz Londra’da okumaya yetmiyorsa, İngiltere’de, hem Londra gibi harika bir Avrupa başkentinin nimetlerini yaşayabileceğiniz, hem de İngiliz kasaba atmosferini tadabileceğiniz imkanı bir arada sunan okullar var ve bunlardan biri Londra’ya trenle sadece 27 dakika uzaklıkta, Woking isimli, son derece modern bir kasabada yer alan Harven School of English.

Bu hafta, Harven School of English ve yaz dönemi, 14-17 yaş çocuklar için drama ile ingilizce öğrenme kursu ve aile porgramları ile ilgili ayrıntılı bilgi vereceğim.

Ama önce asıl konu başlığında ki programlar…

BU YAZ İNGİLİZCEYİ DRAMA KURSU İLE ÖĞRENME ŞANSI VAR!!!


Çocuklar için “drama ile ingilizce” programı:

Kendisine daha fazla güven duyarak ve akıcı konuşmayı arzu eden öğrenciler için rüya gibi bir program….

Bu blogu yazmaya başladığımdan beri en çok ilgimi şimdi anlatacağım türde, fantastik programlar çekiyor. Drama ile ingilizce, gerçekten insanın hayallerini süsleyebilecek türde bir program. Dramaya ilgi duyan çocukların hem bu alanda gelişebilecekleri hem de ingilizcelerini geliştirebilecekleri güzel bir imkan. İngiltere gibi havanın bile buram buram sanat koktuğu bir ülkede, Londra yakınında, küçük ve sevimli bir okulda, profesyonel aktör ve drama koçları tarafından verilen çeşitli derslerde ingilizcenizi geliştirme şansı bence kaçırılmayacak bir fırsat.

Kurs kapsamındaki 10 atöyle çalışması:
  • TV/Film acting,
  • Shakespeare,
  • Character acting,
  • Stage combat (with a professional stunt man),
  • Musical Theatre,
  • Poetry and verse,
  • Stage performance,
  • Trip to Globe Theatre
Kurs tarihleri:
Kurs 1 -- 4-17 Temmuz
Kurs 2 -- 18-31 Temmuz
Kurs 3 -- 1-14 Ağustos

Okulun sunduğu imkanlar ve okul hakkında daha detaylı bilgiyi aşağıda, yazının devamında bulabilirsiniz. Yazıda bulamadığınız ve ihtiyacınız olan diğer bilgileri için lütfen CDS danışmanları ile bağlantıya geçin. (+90 212) 292 40 26

AİLE KURSLARI: Çocuğunuzla birlikte eğitim alma şansı!!!

Aile kursları:

Bu yaz sunulan bir başka programda aile kursları. Harven School of English, bu yaz, 14 yaşından büyük çocuğunuz ve sizin için bir arada eğitim alma imkanı sağlıyor. Aile paketlerinde özel indirimler de söz konusu.

Okulun sunduğu imkanlar ve okul hakkında daha detaylı bilgiyi aşağıda,yazının devamında bulabilirsiniz. Yazıda bulamadığınız ve ihtiyacınız olan diğer bilgiler için lütfen CDS danışmanları ile bağlantıya geçin. (+90 212) 292 40 26

Bu iki özel programdan bahsettikten sonra, şimdi önce İngiltere’de dil eğitimi, sonra ayrıntıları ile Harven School of English'den bahsedeceğim.

İngiltere’de eğitim:

İngiltere'de eğitimin detayları ile ilgili, “Ayrıntılarıyla İngiltere’de Üniversite Eğitimi” başlıklı başka ve çok detaylı bir blog yazım var. Onu okumanızı tavsiye ederim.

İngiltere’de dil eğitimi:

Elbette her zaman ana dili ingilizce olan bir ülkede ingilizce dil eğitimi almak en iyisi. İngiltere ülkemize fiziksel yakınlığı itibariyle bu alanda en çok tercih edilen ülke. Eğitim standartının yüksekliği yanında ingilizce dil eğitimine ülke politikaları gereği verilen önem doğrultusunda belkide dünyanın en iyi dil okullarının bulunduğu ülke.

İngiltere’de sunulan dil eğitimi çeşitliliği dünyanın hemen hemen hiçbir ülkesinde yok. 600,000’in üzerinde öğrenci her yıl çeşitli farklı alanlarda ingilizce eğitimi için İngiltere’ye geliyor. Öğrenciler dil öğrenmekle kalmıyor, modern ve zengin İngiliz yaşam tarzı ile tanışıp, ev ortamlarında ingiliz dili ve kültürünü deneyimleme şansı buluyor.

Okulun bulunduğu şehir “Woking”:

Woking Londra’nın merkezine 27 dakika uzaklıkta bir kasaba. 27 dakika demek Ankara’da yaşayanlar için Kızılar’yan ODTÜ ya da Bilkent’e otobüsle gitmek için geçen süre. Yani siz öğrencilerin hemen hemen hergün yolda geçirdiğiniz ve çok alışkın olduğunuz bir süre. Hatta mesela Kızılay’dan Başkent üniversitesine heralde daha uzun sürede gidiliyordur. İstanbul’da yaşayanlar için örnek ne versem bilemedim, çünkü sanırım İstanbul’da her hangi 2 rota için şu kadar sürer demek hergün değişen trafik koşullarında imkansız gibi birşey. Ama 27 dakika yinede İstanbul şartlarında çok çok kısa bir yol süresi. Üstelik İngilizler 27 dakika diyorsa o gerçekten tam tamına 27 dakikadır her zaman.

Woking aynı zamanda 2 büyük havalanı olan, London Heathrow and London Gatwick’e 20 km ve 30 km uzaklıkta.

Woking’in içinde ve çevresinde bir çok, boş zamanlarınızı değerlendirebilmeniz için ilginç yer var. Bunlardan bazıları - Wisley Garden, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, London, Windsor, Hampton Court, Oxford, Winchester, Brighton.

Okul, küçük ve çok sevimli bir okul. Tesisleri gayet modern. İngiltere çok gelenekçi bir ülke ve tarihe ve tarihsel ögelere çok kıymet veriliyor. Bu nedenle binaların çoğu eski yapılar. Dolayısıyla okulların genelinde biz Türkler’in alışkın olmadığı bir köhenlik var. Harven School of English, İngiltere’de ki bir çok diğer okuldan farklı yeni ve modernize edilmiş bir okul. Küçük olması nedeniyle eğitmenlerin ve danışmanların öğrencilerle birebir ilgileneme olanağı var. Aile yanı konaklamaları için aileler oldukça titiz bir çalışma sonucu seçiliyor ve düzenli olarak kontrol ediliyor.

British Council, English UK ve Education UK gibi önemli ingiliz eğitim organizasyonları tarafından sertifikalandırılmış bir okul. İlk fırsatta bu kuruluşlar hakkında da yazacağım.


Okulun dil eğitimine yaklaşımı bilgi, beceri ve güven edindirme ve geliştirme esasına dayanıyor. Programlar öncelikle kişilerin kelime dağarcığının, gramerinin ve konuşma akışkanlığının oluşturulması ve genişletilmesi için oluşturulmuş. Bunlara ek olarak Master sınıfları, konuşma performans atöyle çalışmaları ve yine dil becerilerini geliştirmeye yöneik fantastic sosyal programlar da mevcut.
Programlar:

Hem yetişkinler için hem de 14-17 yaş arası çocuklar için programları var

Yetişkin Programları:

Yıl içinde istediğiniz tarihte istediğiniz programı seçebiliyorsunuz.

4 ana tipte program var:

  • Grup Programları – Gruplar halinde eğitim
  • Combine Programlar – Yine gruplar halinde ama buna ek olarak özel bir alan varsa onunla ilgilide programa ders ekleniyor.
  • Kişisel Programlar – 1e 1 kişisel dersler
  • Özel sınavlar için Programlar IELTS Sınav (İngiltere’de üniversite’ye girmek için TOFELL’dan başka tek dil seviye tespit sınavı) Programı / Cambridge FCE Sınavı Programı

14-17 yaş çocuk programları:
  • 4 Temmuz - 14 Ağustos arası
  • 15 saat ders, haftada 5 öğlede sonra ve 1 akşam aktivitesi, ve bunlara ek olarak pazarları tüm gün excursions.
Yetişkin Programları ile ilgili diğer ayrıntılar şöyle:

Konaklama:

Konaklama aile yanında oluyor. Daha öncede söylediğim gibi okul konaklama yapılacak aileleri özenle seçiyor ve düzenli kontrol ediyor. Evler okula ya yürüme ya da kısa otobüs veya bisiklet yolculuğu mesafesinde.

Özellikler:
  • Tek kişilik odalar
  • Pazartesi- Pazar, oda kahvaltı ve akşam yemeği dahil
  • Cumartesi ve Pazarları öğle yemeği
  • Aynı evde, aynı ana dili konuşan başka bir öğrenci kalşamıyor.
  • Sınırlı sayıda iki kişilik oda

Aktiviteler:

Okul spor ve sosyal aktivitelere çok önem veriyor. Bunun nedeni dil eğitiminin bu tür organizasyonlarla çok daha etkin kılındığına olan inanç. Aktiviteler sırasında ingilizcenizi geliştirirken, dünyanın bir çok farklı yerinden aynı amaçla bir araya toplanmış insanla, kültürel bilgi alışverişi yaşama şansı buluyorsunuz.

Bu kapsamda okulda, badminton, voleybol, yüzme, basketbol ve futbol gibi bir çok spor aktivitesinin yanı sıra tiyatro, yakın yerlere geziler, pub ve gece eğlenceleri, partiler ve bovling turnuvaları gibi bir çok haftalık sosyal aktivite düzenlenmekte.

14-17 yaş çocuk programları ile ilgili ayrıntılar:

Çocuğunuzu neden Harven School of English’e göndermelisiniz?


Günün her ayrı bölümü tamamen öğrencinin ingilizce öğrenmesi, dili geliştirmesi ve rahat ve akışkan konuşabileceği güven duygusuna sahip olabilceği bir seviyeye gelebilmesi için düzenlenmiş. Dolayısıyla çocucuğunuz kısa sürede arzu ettiği seviyeye gelme şansına sahip.

Konaklama, ulaşım ve güvenlik:

  • Hergün okuldan eve, evden okula servis
  • 24 saat acil durum telefon numaraları
  • Her öğrenciye kimlik kartı
  • Sürekli danışmanlık hizmeti
Program süreleri:

Başlangıç Tarihi - Bitiş Tarihi

Pazar 4 Temmuz - Cumartesi 10 Temmuz
Pazar 11 Temmuz - Cumartesi 17 Temmuz
Pazar 18 Temmuz - Cumartesi 24 Temmuz
Pazar 25 Temmuz - Cumartesi 31 Temmuz
Pazar 1 Ağustos - Cumartesi 7 Ağustos
Pazar 8 Ağustos - Cumartesi 14 Ağustos

14-15 yaş grupları maksimum 4 haftalık program seçebiliyor.

Haftalık pakete dahil olanlar:
  • Haftalık 15 saat ders
  • Tüm kurs materyalleri
  • Günlük otobüs ulaşımı
  • 5 öğleden sonra aktivitesi
  • 1 akşam aktivitesi
  • Cumartesileri tüm gün gezi programları
  • Kişisel mezuniyet raporu ve sertifika
  • Tüm yeme içme ve konaklama
Transferler:

Okul kendi servis aracı ile havaalanı transferi sağlıyor.

Daha fazla bilgi için CDS danışmanlarına başvurunuz. (+90 212) 292 40 26.

0 comments:

Yorum Gönder