Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Cornerstone Academic College'dan 10. yıla özel İNDİRİM!!!

11 Eylül 2010 Cumartesi

Cornerstone Academic College, Toronto, Kanada, 10. kuruluş yılını kutluyor. Bu kapsamda tüm programlarda %25 indirim yapıyor.

Programlar:
Intensive ESL / Real Speaking / Business English / Hospitality TOEIC & TOEIC Speaking / Internship / Work & Travel

Son başvuru tarihi 31 Aralık 2010.

Cornerstone Academic College:

Cornerstone Academic College 2001 yılında Toronto, Ontario'da kurulmuş bir dil okulu.

Toronto'nun göbeğinde 2 kampüs binası var.

BLOOR CAMPUS (80 Bloor Street West)
>> Toronto'nun Yorkville bölgesinde
>>Torontonun merkezine sadece bir blok ötede
>>Alışveriş merkezi ve restoranlar bölgesine metro ile direk ulaşım
>>Güvenlikli bina
>>11 sınıf (2 tanesinde büyük ekran TV)
>>16 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuvarı
>>İnternet hizmeti
>> Kafeterya

SCOLLARD CAMPUS (91 Scollard Street)
>>Bloor Campus'ün 2 blok kuzeyine, yine Yorkville bölgesinde
>>Alışveriş merkezi ve restoranlara yakın
>>5 sınıf
>>16 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuvarı
>>İnternet hizmeti

Genel Bilgiler:


Öğrenci yaş ortalamsı 25
Sınıflarda ortalama 10 kişi, en fazla 15 kişi
Öğrenci ülke dağılımı: Kore %29, Japonya %19, Brezilya %16, Meksika %14, Türkiye %7, Orta Doğu %5, Avrupa %5, diğer %6
Şehir merkezinde bir çok farklı konaklama imkanı

Bu kampanya kaçmaz... Ayrıntılar için CDS danışmanları ile bağlantıya geçiniz.

Kanada'da eğitim almak bir ayrıcalık. Kanada'da eğitimle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için ilgili yazımı okuyabilirsiniz.

Toronto:

Gelelim okulun bulunduğu şehir Toronto'ya.

"Toronto, Kanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezi, Ontario eyâletinin başkentidir.

Nüfusu yaklaşık 6 milyondur ve genelde İngilizce konuşulur. Nüfusunun %54'ünü göçmenler oluşturur; Chinatown, Greektown, Koreantown, Little Italy , Little Portugal gibi etnik mahalleleri vardır.

Gelişmiş bir ulaşım ağına sahiptir; yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları vardır. Son derece güvenli bir yerdir, suç oranları çok düşüktür. Niagara şelaleleri'ne, Ottawa, Montreal, ABD'ye oldukça yakındır.

En önemli simgesi "CN Tower"'dır. "Rogers Centre" (Eski adiyla "Skydome") şehrin merkezindedir. Güneyinde Ontario Gölü vardır. Dünyanın en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan "Toronto Zoo" doğusundadır. Şehrin futbol ve basketbol takımları Amerika'da görev yapar. Basketbol takımı NBA'de, futbol takımı ise Amerikan Futbol Ligi'nde oynar."

Bu bilgiler ben en sevdiğim bilgi kaynağı, özgür ansiklopedi, Vikipedi'den.

Toronto ile ilgili birde aşağıdaki Turkish Student Yurtdışı Eğitim dergisinde bulduğum makale faydalı bilgiler içeriyor.

"Toronto dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. 3 milyonun üzerindeki nüfusuyla Kanada’nın en kalabalık şehridir. Ayrıca, Ontario’nun, yani Kanada’nın en büyük bölgesinin baş kentidir. Toronto, Ontario Gölünün kuzey kıyısına konuşlandırılmıştır, bu göl ise Kuzey Amerika’nın en meşhur beş gölünden biridir. Toronto yabancı bir öğrencinin seyahat etmesi ve öğrenim görmesi için mükemmel bir yerdir.

Toronto’nun ünü güvenli, temiz, sakin bir şehir olmasından ve uluslararası bir nüfusu olmasından gelir. Tiyatro, müzik ve kültür bakımından zengin, kozmopolit bir şehirdir. Yurt dışında bilinen bazı yerleri şunlardır; Ontario Bilim Merkezi, Royal Ontario Müzesi, Ontario Sanat Galerisi, Roy Thampson Hall, O’Keafe Centre, Royal Alexander Tiyatrosu, Kanada Harikalar Diyarı, The McMichael Collection, Ontario Place ve Ulusal Kanada Sergisi.


Toronto’da Eğitim

Toronto’nun orta öğrenim sonrası kurumları dünyanın çeşitli yerlerinden öğrenciye sahip olmanın yararlarını çok önceleri farketmişlerdir. Pek çok yüksekokul ve üniversitenin yabancı öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kurulmuş uluslararası irtibat bürosu vardır. Diploma ve derece veren bütün yüksekokul ve üniversiteler yönetime bağlıdır ve standartları oldukça yüksektir, böylece verilen diplomalar ulusal ve uluslararası alanda tanınır.

Toronto’da önlisans, lisans ve dil programları sunan 3 üniversite vardır. Bir çok üniversiteden mezun olmak için 3 ila 4 yıl gerekir. Metro bölgesinde de 5 yüksekokul bulunmaktadır, bunlar iş, sanat, İngilizce, uygulamalı sanatlar gibi alanlarda diploma ve sertifika verirler. Çoğu kez öğrenciler yüksekokul diplomalarını üniversite derecesine geçirebilirler. Bir yüksekokulda okumak 1-3 yıl sürer. Toronto’da ayrıca kısa dönemli eğitim programları da bulabilirsiniz.


Kanada/Toronto’da İngilizce eğitimi İkinci Dil olarak İngilizce diye bilinir (ESL). Pek çok özel kurumun yanı sıra yüksekokul ve üniversitede de bu imkan vardır. Öğrenciler akademik veya konuşma amaçlarıyla ESL öğrenmeyi tercih edebilirler.


Akademik yıl Eylül’den Ağustos’a kadar sürer ve çoğunlukla 2-3 döneme bölünmüştür- Eylül’den Aralığa, Ocak’tan Nisan’a ve Mayıs’tan Ağustos’a. Bazı kurumlar kayıtlara Ocak ve Mayıs’ta başlasa da Eylül esas kayıt tarihidir.


İnsanlar ve Kültür

Toronto’ya gelen öğrenciler çoğunlukla buradaki farklı kişilerden ve etnik gruplardan çok etkilenirler, zaten bu kişi ve gruplar Kanada’nın karışık nüfusunu oluşturur.

Toronto’da etnik kökenlerin çok olduğu bir toplum vardır ve Kanadalılar insana verdikleri değer ve töleranslarıyla tanınırlar. Yabancı bir öğrenciyseniz ırkınız, kültürel veya dini inançlarınız ne olursa olsun hoş karşılanırsınız. Toronto’da kadın erkek bütün insanlar kültürel altyapılarından ve ekonomik statülerinden bağımsız olarak eşit kabul edilirler.


Kanadalılar doğaya çok düşkündür. En sevilen boş vakit aktiviteleri yürüyüş, sahilde gezme, rollerblade ve bisiklettir. Ayrıca buz hokeyi, buz pateni gibi kış sporları da sevilir. Toronto’daki yiyecekler insanların çeşitliliğini de yansıtır. Çok geniş bir mutfağı vardır; Çin’den Hindistan’a, İtalya’dan Ukrayna’ya. Kanadalılar genelde bir günde üç öğün yerler; kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri. Restoranlarda ve bazı başka servisleri alırken bahşiş bırakmak (10-15%) gelenektir.


Toronto: Toronto’da giyim Birleşik Devletler’dekinden tutucu Avrupa’dan ise daha az resmidir. Öğrenciler yazın genelde t-shirt ve kot pantolon giymeyi tercih ederler. Ekim’de ise daha kalın giysilere gerek vardır. Toronto’ya geldiğinizde kışlık giysiler almanız gerekecek.


Toronto’da 4 mevsim yaşanır. Yazın hava sıcak ve hoştur. Son bahar serindir, yaprakların rengi değişir ve hava tazedir. Kışın soğuk hava öğrencilerin, paten, buz hokeyi gibi sporlar yapmasına olanak sağlar. İlkbaharda hava, şehir kendini yenilerken sıcaktır. Pek çok yüksekokul ve üniversitede kampus içinde kalacak yerler vardır. Kampuste yaşamak Kanadalı öğrencilerle tanışmanın en güzel yoludur. Pek çok öğrenci kampus dışında tek başına veya arkadaşlarıyla ev veya apartman dairelerinde yaşar. Bir çok yüksekokul ve üniversitenin ev ayarlama programları vardır ki, bu sayede Kanadalı bir ailenin yanında yaşarsınız.


Dünyanın pek çok önemli havayolu Toronto Pearson Havayolu’na uğrar. Kanada içinde seyahat ederken, ülkenin büyüklüğünü göz önünde bulundurun. Başka bir bölgeye gitmek için uçak ve tren önde gelen seyahat seçenekleridir. Şehir içindeki diğer ulaşım olanakları otomobil, metro, otobüs, taksi ve treni kapsar. Özellikle turistlerin yoğun olduğu zamanlarda otobüs turları yada tren/otobüs indirimleri mevcuttur. Kanada’yı bir uçtan bir uca dolaşan tren servisi yolcuların Toronto’nun nefes kesen manzarasına hakim olmalarını sağlar.
"

1 comments:

Unknown dedi ki...

Dikkat.

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

29 Haziran 2016 17:32

Yorum Gönder