Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Avusturya, Viyana'da, ActiLingua'dan Almanca kurslarında 2 ayrı kampanya

9 Ekim 2010 Cumartesi


Sonbahar kampanya mevsimi. Hemen hemen her ülkede dil okulları bu sezon güzel kampanyalar yapıyorlar. Bu yazı Almanca öğrenmek ya da Almanca'sını geliştirmek isteyenler için.

Avusturya, Viyana'da ActiLingua size iki özel kampanya fırsatı sağlıyor.

1. 2011 Almanca kursları 2010 fiyatlarıyla:


1 kasım 2010 tarihine kadar dil kurslarına kayıt yaptıran öğrenciler 2011 yılındaki kurslar için de 2010 ücretlerini ödeyecebilecekler. Paket fiyatlarına, yüksel kalitede dil eğitimi, eğlenceki kültürel ve sosyal faaliyetler ve yine yüksek kalitede konaklama imkanları dahil. Bu kampanya ActiLingua'daki tüm dil kursları için geçerli.

2. Uzun dönem indirimi: Uzun dönemli kurslara yapılan kayıtlarda %30'a varan indirim:


ActiLingua'da 2 haftadan 52 haftaya kadar Almanca kursları var. 12 hafta ve 12 haftadan uzun programlarda %30'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Ayrıntılar için CDS Danışmanları ile bağlantıya geçin.


ActiLingua
:

Viyana‘nin merkezinde yer alan ActiLingua Academy, tüm yıl boyunca her seviye için Almanca kursları sunan bir dil okulu. ActiLingua Academy'de seçkin bir ögretim programı dogrultusunda, küçük gruplarda Almanca ögrenme imkanı var.


  • Viyana‘nın kalbinde modern donanımlı bir okul.

  • Küçük, uluslararası gruplarda tüm yıl boyunca her seviyeye yönelik kurslar. Her Pazartesi kurs başlangıcı.

  • Avusturya dil diploması ve Avrupa dil sertifikalarının sınav merkezi.

  • Özenle seçilmiş ailelerin yanında, diğer öğrenciler ile birlikte bakımlı apartmanlarda veya bir yurtun uluslararası atmosferinde konaklayabilirsiniz. Ya da otelde kalabilirsiniz.

  • ActiLingua‘da dil kursu, zengin bir kültür ve boş zaman programına sahiptir. Rehberli şehir gezilerimizle Viyana‘yı tanıma, ücretsiz vals kursu ile dans bilginizi genişletme ve hafta sonları Mozart‘ın şehri Salzburg‘u gezme veya Neusiedlersee‘de yüzme gibi diğer birçok imkan bu program ile size sunulacaktır.

Neden Almanca?

8 Avrupa ülkesinde 120 milyondan fazla kişi tarafindan konuşulan Almanca, en önde gelen kültür dillerinden biridir - örn. Goethe, Mozart, Freud, ve Einstein eserlerini Almaca olarak hazırlamıştır.

Almanca Neden Avusturya'da Öğrenilmeli?

İletişim, İş ve Kültür

Avusturya, Almanya, Lihtenştayn, Lüksenburg, İsviçre'nin tümünde ve Belçika, kuzey İtalya ve doğu Fransa'nın bazı bölgelerinde 120 milyondan fazla insan Almanca konuşuyor.

Avrupa Birliği için anahtar dil Almanca. Avrupa birliğinin en güçlü ülkelerinde başlıca konuşulan dil. Bu pazarda iş bulma şansınızı bir numaralı arttırıcı etken Almanca bilmek.

Dünyadaki kültürel anlamda en önemli dillerden biri. Dünyanın en ünlü yazarları, bilim adamları, sanatçılarının yayınlarının orjinali Almanca. Dünyada basılan 10 kitaptan biri Almanca basılıyor.

Avusturya'da Almanca

Avusturya'nın resmi dili Almanca. Avusturya'da konuşulan Almanca, kulağa hoş gelen saf ve melodik olan Almanca'dır. ActiLingua'da eğitimi verilen Almanca müfredata uygun ve standart Almanca'dır. Almanca kitapları, Almanya'nın en iyi okullarında okutulan kitaplardır.


Standart Almanca Nedir?

Standart Almanca saf ve aksansız Almanca'dır.

Neden Viyana?

Avusturya‘nın başkenti Viyana, tüm dünya için eşsiz bir kültür, müzik ve romantizma merkezidir.Viyana size kültürel alanda pek çok seçenek sunmaktadır - Almana öğrenmek için ideal bir ortam.

Kültür, sanat ve muzik şehri
Viyana tarih ve modernliği, kültür ve gelenekler yardımıyla mükemmel bir biçimde harmanlamayı başarmış eşsiz güzellikte bir şehirdir. Sanat, muzik, mimari ve eğlence alanlarında her tür zevke hitap edebilme özellihine sahiptir. Oldukça dolu bir kültürel ajanda ve bu kültür faaliyetlerinin erçekleştirildiği şahane güzellikte tarihi kültür mekanları ile doldoludur.


Yüksek standartta ve güvenli hayat koşulları
Avrupa standartlarında orta pahalılıkta bir şehirdir.

Şehir size yürürken bile şehrin tarihini öğrenmenizi sağlar. Ayrıca vals gibi geleneksel sanat dalları ile ilgili çok güzel kurs imkanları da bulunmaktadır.

Hayat standartı yüksek ve çok güvenli bir şehir. Zürih, Cenevre ve Vancouver ile birlikte 215 şehir arasında en güvenli 4 şehirden biri. Çok uluslu ve dolayısıyla oldukça misafirperver bir yapısı var. Şehir metro, tramvay ve otobüslerden oluşan gayet ucuz ve mükemmel bir toplu taşıma ağına sahip.

Şehirde Almanca konuşuluyor.

Ilıman bir havası var. Yazın 20°C - 30°C arası, kışın 0°C civarında seyrediyor.

Seyahat kolaylığı
Viyana Avrupa'nın göbeğinde. Bir çok Avrupa başkentine bir taş atımı mesafede.

Örneğin:

- Budapeşte: 3 saat
- Prag : 4 saat
- Salzburg: 3 saat
- Munih: 4-5 saat
- Venedik: 10 saat

Dahi çocuk Mozart kimdir?

"Wolfgang Amadeus Mozart (Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart) (d. 27 Ocak 1756 - ö. 5 Aralık 1791) Klasik Batı Müziği'nin, en üretken ve en etkili bestekârlarından biridir. Yapıtları, senfonileri, konçertoları, oda orkestralarını, piyanoyu, operayı ve korolu müzikleri etkilemiştir. 36 yıllık ömrüne 626 eser sığdırmıştır. Mozart Avrupalı bestekârların en popülerlerindendir ve birçok eseri standart konser repertuarlarında kullanılır. Günümüzde müzik tarihinin en büyük dehalarından biri olarak kabul görmüştür."


diyor Vikipedi...


Ve tabi Motzart'ın ünlü bestesi "Türk Marşı"


"Türk Marşı (özgün adı: Rondo alla Turca) (K. 331), Wolfgang Amadeus Mozart'ın bir bestesidir.


Türklerin Avrupa'da hayranlık uyandırdığı o yıllarda, Mehter Marşı'ndaki ritimden esinlenen Mozart, 11 numaralı la majör piyano sonatı'nın (K. 311) 3'üncü bölümünde "Ronda alla Turca" (Türk Marşı)'nı besteler. Bu beste halen, Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm özel davetlerinin yanı sıra, ülke tanıtımında kullanılmaktadır."


İşte Türk Marşının notaları

0 comments:

Yorum Gönder