Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Fulbright'tan Ödüllü Poster Tasarım Yarışması

9 Ekim 2010 Cumartesi


60 yıldır Türk ve Amerikalı öğrenci, akademisyen, öğretmen ve profesyonellere kültürel değişime katkıda bulunmak amacıyla eğitim ve araştırma bursları sağlayan Fulbright Eğitim Komisyonu, poster tasarım yarışması düzenliyor.

Fulbright Eğitim Komisyonu, bu yıl bir poster yarışması düzenleyerek kazanan tasarımcının posterini Türkiye'deki bütün fakülte ve bölümlere gönderecek. Ayrıca poster Fulbright Komisyonu'nun internet sayfasında ve Fulbright Facebook sayfasında yayınlanacak, kazanan tasarımcıya ödül verilecek.

  • Yarışmaya Lisans/Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri katılabilir.
  • Yarışma 1 Ekim 2010 tarihinde başlayıp 1 Kasım 2010 tarihinde sona erecektir.
  • Tasarımcılar birden fazla tasarım gönderebilirler.
  • Hazırlanan poster çalışmaları fulbrightposter@fulbright.org.tr adresine çok büyük olmayacak şekilde jpg formatında gönderilecek. Yarışma sonrasında kazanan tasarımcıdan posterin orjinal boyuttaki hali ayrıca istenecek.
  • Poster, ABD'de Yüksek Lisans ve Doktora Burslarını ilan etmek amacı ile kullanılacak.
  • Boyutu 47 x 70 cm olacak.
    • Poster üzerinde olması gereken bilgiler:
      • Burs son başvuru tarihi: 7 Mart 2011
      • Fulbright Komisyonu Ankara ve İstanbul ofislerinin iletişim bilgileri (adresler, web sayfası, Facebook adresi ve telefon numaraları)
  • Yarışmanın ödülü 500 TL olup kazanan kişiye ödülü yarışma bitiminde verilecek.


Tasarımlar Ankara'da 5 Kasım 2010 günü toplanacak. Jüri değerlendirmesi sonucu seçilen tasarım 8 Kasım 2010 tarihinde Fulbright'ın web sayfasında ilan edilecek.


Daha fazla bilgi için:

İrem Saka - Türk Programları Asistanı

0 312 428 48 24

fulbrightposter@fulbright.org.tr


Fulbright Programı Hakkında:

Fulbright Programı, Amerika Birleşik Devletleri’nin en prestijli burs programıdır. Bu program sayesinde Amerikalı öğrenciler ve sanatçılar dünyanın her yerindeki eşsiz kaynaklardan faydalanabilmekte, dünyanın her yerinden gelen öğrenci, öğretmen ve akademisyenler Amerika’da eğitim alabilmektedirler.


"İstikbalimiz yıldızlarda değil, akıllarımızda ve kalplerimizdedir."

İnsanlık için umut vaadeden bir geleceğin birinci koşulu, zaten elele olması gereken yaratıcı liderlik ve hür eğitimdir."

Senator J. William Fulbright, The Price of Empire

Fulbright Programı, Amerika Birleşik Devletleri’nin en prestijli burs programıdır. Bu program sayesinde Amerikalı öğrenciler ve sanatçılar dünyanın her yerindeki eşsiz kaynaklardan faydalanabilmekte, dünyanın her yerinden gelen öğrenci, öğretmen ve akademisyenler Amerika’da eğitim alabilmektedirler. Fulbright Programı, ülkelerin giderek birbirine daha da bağımlı hale geldiği bir dünyada kişilere, kendilerini uluslararası alanda geliştirme fırsatını sunmaktadır. Fulbright Programı, Amerikan Kongresi tarafından 1946'da, 2. Dünya Savaşı bitiminde, eğitimsel ve kültürel değişim yoluyla ülkeler arasında ortak bir anlayış geliştirmek için oluşturulmuştur. Bu yasanın fikir babası olan Senatör J. William Fulbright, bu programı silahlı çatış maya karşı atılan bir adım olarak görmüştür. Fulbright Programının 50. kuruluş yılı 1996’da kutlanmıştır .

http://www.fulbright.state.gov/


Türk Vatandaşlarına Yönelik Fulbright Bursları

Fulbright Eğitim Komisyonu Amerika'da eğitim ve araştırmaya yönelik olarak Türk vatandaşlarına birçok farklı program dahilinde karşılıksız burslar sağlanır. Programların ortak özelliği, kültürel değişimin ön planda olması ve program bitiminde Türkiye'ye dönülmesidir.

  • Program kurallarına göre Türk vatandaşı olunması ve başvurulan programın kendi kurallarına uygun koşullarda olunması şarttır.
  • Burada belirtilen programlara uymayan koşullarda fon sağlanamamaktadır.
  • Farklı programlar ortaya çıkabileceğinden düzenli aralıklarla internet sayfamızı kontrol etmenizi öneririz.
  • Fulbright bursları dışında kaynak arayan öğrenciler buradan farklı kaynaklardan alınabilecek burs olanaklarını araştırabilir, danışmanlarımızla temasa geçebilirler.

2 comments:

Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 19:48
Unknown dedi ki...

Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

18 Aralık 2019 20:01

Yorum Gönder