Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

The New England School of English (NESE) 20. yılını kutluyor...‏

9 Aralık 2010 Perşembe


The New England School of English (NESE)

1990 yılında kurulmuş ve bu yıl gururla 20. yılını kutluyor. Üstelik 20. yılında Viagem E Turismo Magazine in Brazil dergisi tarafından dünyanın en iyi ilk 5 dil okulundan biri seçilmiş. NESE'nin en önemli özelliği, Amerikanın en iyi üniversitelerine giden öğrencilerin tercih ettiği bir okul olması.

NESE'in önemli özellikleri:
  • Amerika'nın en dinamik öğrenci merkezlerinden birinde konumlanmış
  • Eğitimciler tarafından kurulup yönetiliyor
  • Harvard'da eğitim görmüş eğitmenler
  • Yoğun ve yarı yoğun programlar
  • Öğrenciler ve profesyoneller için Programlar
  • Küçük sınıflar
  • Programlar: Grammar & Idioms * Reading & Writing * Conversation & Listening * Intensive TOEFL Preparation * Business English * Legal English * University Preparation * Pronunciation, and More…
  • Danışmanlık hizmeti ve Üniversiteye yerleştirme hizmeti
  • TOEFL'a girmeden üniversite ya da kolejlere giriş imkanı
  • Aile yanı konaklama veya yurt imkanı, profesyoneller için tek kişilik konaklama imkanı

Kısaca bu özeti yaptıktan sonra uzun uzun okulun kendi web sitesinde anlatıldığı gibi; buyrunuz The New England School of English (NESE)'i tanıyalım:

Felsefemiz:

The New England School of English eğitim kurumumuzun felsefesi, ögrencilerine en iyi ingilizce ve kültür eğitimi vermektir: Geniş içeriği ve kültürel zenginliği ile sıcak ve destekleyici bir ortamda mantıklı ve en kaliteli programı sunmaktır. Özet olarak amacımız; Ögrencilerimizin, ingilizce ögrenmesi için olağanüstü firsatlar sağlamaktır.

Neden NESE?

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi:


Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil öğrenimini sağladığı için öğrencilerimiz çok çabuk başarılı olmaktadır. NESE'de öğrenciler gün içerisinde yoğun sınıflarımıza devam etmekte, akşamları ise Amerikan aile ile birlikte yaşamakta ya da yurtta konaklamaktadır. Gün içerisinde yoğun programlarımıza katılıp tüm gün Amerikan kültürü ile içiçe olmak; öğrencilerin mümkün olan en hızlı şekilde dil ve Amerikan kültürünü öğrenmelerinde büyük kolaylık sağlamaktadır.

Mükemmel Öğretmen Kadrosu:

NESE’nin itibarı ve bilinirliğinden dolayı Harvard, Yale, Columbia ve diğer iyi üniversitelerden mezun öğretmenler için NESE'de çalışmak çok caziptir. NESE öğretmenleri fevkalede öğretim tecrübesi olan, dinamik profesyoneller arasından seçilmiştir. Öğretmenlerimiz konularında yüksek tecrübeye sahip ve kendilerini bu işe adamış kişilerdir.

Küçük Sınıflar:

Sınıflarımız 10’ar kişilik öğrenci gruplarından oluşmaktadır. Sınıftaki kişi sayısının az olması, öğrencilerimizin derslerdeki tartışmalara daha aktif ve daha sık katılmasına olanak sağlamakta, bunun yanı sıra öğrencilerimiz öğretmenleri ile yoğun iletişim kurma şansı bulmaktadır.

Haftada 5 gün Yoğun ve Yarı Yoğun Programlar :

Öğrencilerimiz, her gün saat 9:00’dan 15:15’e kadar devam eden Yoğun Programı ya da 9:00’dan 12:00’e kadar devam eden Yarı Yoğun programı seçebilir. Her iki program da başlangıçtan –ileriye 10 seviyeden oluşan dil ve kültür eğitimini kapsamaktadır. Ayrıca, öğrencilerimiz her iki programda da ,tüm NESE olanaklarını kullanabilmekte ve yurtta ya da evde konaklama hizmetlerinden yararlanabilmektedir.

Seçmeli ve Okul Sonrası Kurslar:

Öğrencilerimizin kişisel amaçlarına daha hızlı ulaşabilmeri için tasarlanmış yoğun ademik kurslarımızın yanı sıra, seçmeli ve okul sonrası kurslarımız bulunmaktadır. Seçmeli ve okul sonrası kurslar TOEFL® Hazırlık, İş İngilizcesi, Yasal İngilizce, Telaffuz ve Üniversite Hazırlığını kapsamaktadır. NESE ileri seviye öğrencileri özel ilgi duydukları alanlarda Harvard Extension Center’den ya da çevre üniversitelerden ders alma şansına sahiptirler. (NESE okul sonrası kurslarının açılması için en az 5 öğrenci kayıt yaptırmak zorundadır.)

Resmi Transcript ve Sertifikalar:

Her dönemin sonunda tüm derslerdeki (Gramer, Konuşma,Yazma vs..) akademik başarınızı ve İngilizce seviyenizi gösteren transcript (not dökümü) tarafınıza verilecektir. Bunun yanı sıra programlarımıza katıldığınızı gösteren NESE sertifikası verilecektir. NESE'nin en ileri seviyesini başarı ile tamamladığınızda ise NESE Diploması ile ödüllendirileceksiniz. Bunlara ilaveten; programlarımızı en iyi derece ile tamamlarsanız, okulumuzun “Onur Listesi” ne gireceksiniz. Okulumuzun onur listesine girdiğiniz, size verilecek transcriptte de belirtilecektir.



İdeal Şehir, İdeal Üniversite Ortamı :

NESE, Cambridge Harvard Meydanının merkezinde, Harvard Üniversitesinin hemen yanında konumlanmaktadır. Harvard Meydanı öğrenci aktivitelerinin odak noktası ve Amerikadaki en ilginç ve dinamik öğrenci merkezlerinden biridir. Tren ve otobüs durakları NESE'den 100 metre uzaklıktadır. Okulumuz Boston şehir merkezine 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca, kayak ve yelkencilik gibi spor aktivitelerine katılmak ve mükemmel güzelliklere sahip tarihi Cape Code’ a gitmek için katedeceğiniz mesafe iki saatten daha azdır.

Esnek Ders Saatleri :

Eğitim dönemimiz, 12 değişik zamanda başlayan 4’er haftalık programlardan oluşmaktadır. Bu demektir ki; İngilizce eğitiminize yıl içinde size en uygun dönemde başlayabilirsiniz.

Önceden Konaklama Hizmetleri :

Öğrenciler yıl boyunca aile yanında ya da yurtta konaklama alternatiflerimizden birini seçebilirler. NESE, öğrenciler kendi ülkelerinden ayrılmadan önce bütün konaklama hizmetlerini düzenlemektedir. Öğrenciler yurt veya evde konaklama hizmetlerinden hangisini seçerse seçsin, havaalanından direkt yeni evlerine gidebilirler. NESE konaklama hizmetleri içn herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Profesyoneler İçin Bir Program :

NESE'nin esnek programlarından dolayı, profesyoneller istedikleri dersi seçme imkanına sahiptirler. İş yoğunluğu nedeni ile yoğun programlarımızı takip etme şansı bulamayan profesyoneller için bu program idealdir. Yoğun programımıza ilaveten, özel program ve NESE'nin seçmeli kursları profesyonellere farklı seçenekler sunmaktadır.

Öğrenciler İçin Bir Program :

Yoğun programımız, özellikle öğrencilerin akademik amaçlarını mümkün olduğunca kısa sürede başarmaları için tasarlanmıştır. Yoğun programlarımıza ileveten, TOEFL® Hazırlık Kursu, her ay Institutional TOEFL® sınavı ve üniversite hazırlık kurslarımız mevcuttur. Ayrıca, kursumuz geniş kapsamlı eğitim danışmanlık ve üniversite yerleştirme hizmeti vermektedir. Gelecekte Amerikada eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler Üniversite kaynak kütüphanemizden yararlanabilir ve bazı çevre Üniversitelerde TOEFL® sınavına girmeksizin kayıt yaptırma imkanına sahip olabilirler.

Ücretsiz Danışmanlık ve Hizmetler:

Ücretsiz hizmetlerimiz geniş kapsamlıdır: Amerikaya ulaşmadan önce konaklanacak yer bulma, üniversite danışmanlığı ve yerleştirme hizmeti, NESE'nin bilgisayar imkanlarından yararlanma, sınırsız e-mail ve internet ulaşım hizmeti, NESE transcript ve sertifikaları, dünya genelinde tecrübeli temsilcilerimizden danışmanlık hizmeti.

Harvard Üniversitesi Hukuk Bölümünde Uluslararası Vergi Programına Katılma İmkanı :

Harvard Üniversitesi Hukuk Bölümünü tarafından verilen uluslararası vergi programı yeni gelen uluslararası öğrenciler için yeni bir politika uygulamaya başladı. Harvard prorgamı, dünya genelindeki vergilendirme ile ilgili eğitim programlarına bir model oluşturmaktadır. Harvard Üniversitesinin bu programına kabul edilebilmek için öğrencilerin en az 580 TOEFL® puanı alması gerekmektedir. Bu gerekliliğin dışında öğrencilerin en iyi seviyede İngilizce programları veren ve Harvard Üniversitesi tarafından geçerliliği kabul edilen okullara devam etmek zorunlulukları vardır. Harvard Programı NESE' yi bu tarz okullar arasında kabul etmekte ve tanımaktadır.

Programlar:

  • Haftada 5 Gün Yoğun ve Yarı Yoğun Programlar
  • TOEFL® Hazırlık
  • İş İngilizcesi
  • Üniversite Hazırlık
  • Telaffuz
  • Yasal İngilizce

Boston: New England Bölgesinin Akademik ve Kültür Merkezi :

Boston New England bölgesinin eğitim ve kültür merkezidir. Bostonda büyük müzeler, açıkhava sanat etkinlikleri, huzur verici parklar, canlı gece yaşamı, dünya çapında orkestralar ve jazz gruplari, tarihi yerler ve yüksek teknoloji alanında faaliyet gösteren uluslararası firmaları bulabileceksiniz. Bunun yanı sıra şehrin yüksekokul ve üniversitelerinin sponsor oldugu konferanslar, filmler, gösteriler ve spor organizasyonlarına katılma şansı yakalayacaksınız. Sonuncu olarak karsı koyamayacağınız mükemmellikte lezzetlerle tanışacaksınız: New England istakozu, Hindistan puddingi, Legal Seafood restaurantının "Clam Chowder" çorbası (Başkanın yemin törenlerinde servis yapılan) sizi bekleyen lezzetlerden bazılarıdır. Hiç süphemiz yok ki;bu keyif verici öğrenme atmosferi çok hoşunuza gidecek.

Cambridge: Heyacan Verci bir Üniversite Sehri :
Cambridge ve Boston ögrenciler ve genç profesyoneller için Amerikanin en büyük eğitim merkezidir. Akademik Yıl (Eylül’den-Mayis’a) süresince 300.000 den fazla ögrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Cambridge şehri dünyanın en iyi iki üniversitesine sahiptir, bu üniversiteler Harvard Üniversitesi ve MIT dir. Amerikada, Boston ve Cambridge gibi heyecan verici bir kültür çesitliligine, tarihe, geleneklere ve dinamik çağdaş yaşam tarzına ayak uyduran öğretmenlere sahip bir kaç tane daha şehir bulunmaktadır.

1 comments:

Adsız dedi ki...

Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

26 Ocak 2020 14:05

Yorum Gönder