Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Türk Eğitim Vakfı 2011-2012 öğretim yılında yurtdışında yüksek lisans (Master's Degree) öğrenimi için burslar verecektir

9 Aralık 2010 Perşembe


Türk Eğitim Vakfı 2011-2012 öğretim yılında yurtdışında yüksek lisans (Master's Degree) öğrenimi için burslar verecektir.
http://www.tev.org.tr/

A) YÜKSEK LİSANS BURSLARI:

1)a) A.B.D. ve Batı Avrupa ülkelerinde; Bilgisayar, Biyomedikal, Enformasyon Teknolojileri ve İletişim Mühendisliği, (İlgili alanlarda öğrenim görenler) Moleküller Biyoloji, Genetik ve Kök Hücre (İlgili alanlarında öğrenim görenler), İşletme Yönetimi (MBA) (İşletme, İktisat ve Mühendislik bölümlerinden mezunlar, en az 2 yıl iş tecrübesi olanlar.), Hukuk, Mimarlık, (Alanlarında öğrenim görenler), Yenilenebilir Enerji Kaynakları (Elektrik, Endüstri, Makine, Kimya ve Fizik Mühendisliği öğrenimi görenler), Bitkisel Biyoçeşitlilik - Ekosistem Korunması (Biyoloji, Ziraat ve Orman Mühendisliği ile ilgili alanlarda öğrenim görenler),

b) A.B.D’de; TEV-TAT Konserve A.Ş. Burs Fonundan, Ziraat Mühendisliği (Ziraat ve Gıda Mühendisliği öğrenimi görenler, yalnız University of California Davis’te), (a ve b maddeleri için TEV’e son dosya teslim tarihi 17 Aralık 2010)

c) İtalya’da; TEV-FIAT Burs Fonundan, Makine, Endüstri, Elektrik, Elektronik, Uçak ve İşletme Mühendisliği alanında öğrenim görenler, (TEV’e son dosya teslim tarihi 31 Ocak 2011)

2) Almanya’da; TEV ile Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) müşterek burslusu olarak; Mühendislik Bilimi (Tüm Mühendislikler), Bilgisayar Bilimi ve Matematik, Doğa Bilimi, Ziraat ve Orman, Çevre Bilimi, Bölgesel Planlama, Sanat ve Tasarım (Mimarlık), Tıp, Halk Sağlığı, Tıbbi Mühendislik, Ekonomi ve İşletme, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar, Alman Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, İşbirliğini Geliştirme, Avrupa Birliği Çalışmaları, (Programların dili Almanca veya İngilizcedir. Bazıları iki dilde birden olabilmektedir.) Avrupa veya Uluslararası Hukuk (Dili Almanca, Hukuk öğrenimi görenler) ile yukarıda belirtilen dallarda öğrenim görenler, (Almanya’daki üniversiteler ve bölümler hakkında genel bilgilere ulaşmak için. http://www.daad.de/deuschland/studienangebote/06005.de.html.) (TEV’e son dosya teslim tarihi 30 Mart 2011)

3) Fransa’da; TEV-Fransa Büyükelçiliği yüksek Lisans öğrenimi için müşterek burs verecektir. Burslar tüm alanları kapsamaktadır. Öğrenim dili Fransızca veya İngilizcedir. Adaylar, Fransa’daki Üniversitelerin listesine www.campusfrance.org veya www.turquie.campusfrance.org den ulaşabilirler. (TEV’e son dosya teslim tarihi 31 Ocak 2011)

4) Danimarka’da; İngilizce eğitim veren Danimarka Teknik Üniversitesi’nde Bilgisayar Sistemleri, Elektrik, Elektronik Haberleşme, Deniz ve Kıyı, Petrol, Rüzgar Enerjisi Mühendislikleri ile Biyoteknoloji dallarında öğrenim görenler, (TEV’e son dosya teslim tarihi 17 Aralık 2010) burslarımıza başvurabilirler.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

a) T.C. vatandaşı olmak ve 30 yaşından büyük olmamak. (1980 doğumlular başvurabilirler.)
b) Türkiye sınırları içinde eğitim veren Fakülte veya Yüksekokulların son sınıflarında yukarıda belirtilen dallarda öğrenim görmek veya mezun olmak. (İşletme Yönetimi dalına sadece mezunlar ve en az 2 yıl iş tecrübesi olanlar aday olabilir.)
c) Yüksek öğrenim süresince alınan genel not ortalaması 4’lük sistemde değerlendiriliyorsa en az 3, 100’lük sistemde değerlendiriliyorsa en az 75 olması ve sadece Türkiye’deki üniversitelerin I.Öğreniminde öğrenim görmek,
d) Master programının gerektirdiği yabancı dili öğrenimini sürdürebilecek düzeyde bilmek.
e) Bu öğrenimi ailenin gelir ve imkanları ile yapamayacak durumda olmak.

MÜRACAAT: Yukarıdaki ön koşulları taşıyanlar, başvuru formlarını ve tamamlayıcı bilgileri http://www.tev.org.tr/ deki ilanımızın ilgili maddelerin ekindeki dosyalardan alabilirler. Belgeleri TEV’den temin etmek isteyenler ise yalnızca öğrenim gördükleri Kurum/Bölüm/Dal ile seçtikleri Ülkeyi/Dalı ve açık posta adreslerini maddelere göre ilgili tarihe kadar alabilirler. Adaylar, yukarıdaki maddeler için ayrı konuları içeren tamamlayıcı bilgiler metninde belirtilen belgeleri ve başvuru formlarını eksiksiz hazırlayarak dosyalarını en geç ilgili maddenin devamında belirtilen tarihe kadar TEV’e ulaştırmak zorundadır. Yalnızca bir madde ve bir alan için müracaat edilebilir. İlanımızdaki niteliklere uygun olmayanların müracaatları kabul edilmez.

ÖNEMLİ NOT: Üniversite ya da yüksek lisans öğrenimini kendi veya herhangi bir kuruluş hesabına yurt dışında yapanlarla, yurt dışında öğrenimlerine yeni başlayanların müracaatları kabul edilmez.

BAŞVURU VE DOSYA TESLİM ADRESİ:
Türk Eğitim Vakfı, Eğitim Müdürlüğü,
Büyükdere Cad. No:111 Kat:8
34349/Gayrettepe/İSTANBUL
Fax: 0212–272 62 17
yurtdisiburs@tev.org.tr

B) YURT DIŞI TIP BURSLARI:

Merhum Dr.ORHAN BİRMAN burs fonundan 2011 yılında Tıp Fakülteleri ve Eğitim Hastaneleri tarafından aday gösterilecek uzman tıp doktorlarına, A.B.D.’de ve Batı Avrupa’da araştırma çalışmaları için burs verilecektir. İlgilenenler, Kasım ve Aralık aylarında dekanlıklarından, başhekimliklerinden veya TEV’den bilgi alabilirler.

1 comments:

Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 20:05

Yorum Gönder