Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

St.Giles International ile Vancouver'da İngilizce öğrenin

1 Temmuz 2011 Cuma


"Dil eğitiminde mükemmellik" sloganıyla yola çıkan ve 56 yıllık tecrübesiyle bunu kanıtlayan St.Giles International, Kanada'daki dil merkezinde siz Türk öğrencilerine özel promosyonlarına devam ediyor.

Sizlere daha önce burada St.Giles okullarını tanıtmıştık. 1955 yılında kurulan ve Londra'da başlayan macerasını İngiltere'nin çeşitli şehirlerine, oradan Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya ve Kanada'ya taşıyan St.Giles International bugün yılda 100'ün üzerinde ülkeden yaklaşık 10 bin öğrenciye İngilizce eğitimi konusunda mükemmel hizmet vermeye devam ediyor.

St.Giles'i tercih ederseniz sadece dil eğitimi almakla kalmayacak, bu dört ülkeden herhangi birisinde yaşama deneyimini de birinci elden edineceksiniz.

Bu kampanya özelinde ise St.Giles ile Kanada'nın en güzel şehirlerinden birisi, Vancouver'da, şehrin kalbinde, sıcak ve güvenli bir atmosferde okuma şansını hem de %30'a varan indirimlerle elde edeceksiniz.

Kampanyamız 24 haftadan başlayan uzun süreli programları kapsıyor, ancak daha kısa süreli programlarda da size özel indirimler geçerli.

Ufak bir hatırlatma: Kampanya programlara 5 Eylül-19 Aralık tarihleri arasında başlayabilecek öğrencilerimiz için geçerli.

St.Giles International Vancouver merkeziyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın!

Kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak için CDS Danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder