Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

Malezya'da üniversite okumak

20 Eylül 2011 Salı

Malezya son yıllarda üniversite lisans ve yüksek lisans çalışmalarındaki yenilikler, yurtdışından gelen öğrenciler için sağladığı kolaylıklar, öğrenci hayatının ekonomik ve sosyal olarak oldukça cazip koşullar sunması gibi nedenlerle Türk öğrenciler için de tercih edilen bir ülke olma yolunda ilerliyor.

Bu sene 6. kez düzenlenecek olan CDS Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri'nde sizleri Malezya'dan da iki okulla buluşturuyoruz. Management & Science University (MSU) ve Universiti Teknologi Petronas.


Management & Science University (MSU)


Mevcut 8 bine yakın öğrencisi, 79 bölüm arasından seçme imkanı, dinamik eğitim ve öğretim tarzı, konusunda son derece deneyimli ve başarılı akademik kadrosu ile Malezya'nın ilk kurulan ve en çok tercih edilen özel üniversiteleri arasında.


Kurulduğu 2002 yılından bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen üniversite, akademik programlarını öğrenciler için sunduğu sosyal hizmetler ile başarılı bir şekilde birleştiriyor. Kampüs içerisinde kütüphane, laboratuvarlar, sosyal hizmetler gibi birimlerin yanı sıra spor ve kültürel aktiviteler için uygun tesisler de bulunuyor. Kariyer merkezi ile mezunlarını profesyonel hayata yönlendirmek için her türlü desteği sağlıyor. Zaten öğrencilerini iş hayatına hazır hale getirmek temel misyonları arasında. Ayrıca eğitim, konaklama ve günlük hayat ihtiyaçları için gerekli ücretlerin oldukça uygun olduğunu belirtmekte de fayda var.

http://www.msu.edu.my/v7/



Universiti Teknologi Petronas

Özellikle mühendislik alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencileri bünyesine dahil eden bu okul, ünlü Malezya petrol şirketi Petronas tarafından 1997 yılında kuruldu.


Ar-Ge yatırımlarına oldukça önem veren okulda öğrencilerin de araştırma çalışmalarına yönlendirilmesi öncelikler arasında. Seri İskandar şehrinde geniş bir alana yayılan kampüste öğrenciler için her türlü aktivite düşünülmüş durumda. Aikido'dan Münazara Kulübü'ne, Uluslararası Kültür Kulübü'nden Macera Kulübü'ne kadar sayısız seçenek içerisinden tek yapmanız gereken kendinize uygun rotayı seçerek dahil olmak! Tabi ki yine eğitim, konaklama ve günlük yaşam için gereken ücretlerin aynı derecede uygun olduğunu hatırlatalım.

http://www.utp.edu.my/ 


CDS 6. Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri'ne gelin, Malezya üniversiteleri yetkilileriyle buluşup anında kaydınızı yaptırın. 22 Eylül'de Ankara, 24-25 Eylül'de İstanbul'da...

Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri ile ilgili ayrıntılar ve diğer okulları görümek için http://www.hadiyurtdisina.com/ adresine bekliyoruz.





Philadelphia'da üniversite hayatı: Drexel University

12 Eylül 2011 Pazartesi

Yüzyıldan uzun bir geçmişe sahip Drexel University, ABD’nin doğusunda yer alan ve ülkenin en büyük 5. şehri olan Philadelphia’da bulunuyor. 23.500 öğrenciye ev sahipliği yapan okul, ülkenin en büyük 14. özel üniversitesi. Drexel University aynı zamanda U.S. News & World Report 2011 yılı okul listesinde en iyi ikinci yükselişteki okul olarak yer alıyor.

Bir bakışta Drexel

Kooperatif eğitim / Co-op education
Drexel’ın “kooperatif eğitim programı” ülke genelindeki 3 programdan birisi. İşbirliği yapılan kuruluşlar aracılığıyla Avrupa, Asya ve Latin Amerika’da  eğitim, staj ve iş olanakları sunuyor. Bu konudaki deneyimi öğrencilerine ve mezunlarına en uygun şartlarla kariyer edindirmesi konusunda avantaj sağlıyor.

Teknoloji
En son teknolojiyi eğitim sistemine entegre etmesiyle tanınan öncü bir okul.
  • 1983 – tüm öğrencilerine mikrobilgisayarı zorunlu kılan ilk üniversite
  • 2000 – kampüs içindeki her noktada kablosuz internet teknolojisine geçen ilk büyük üniversite
  • 2002 – öğrencilere mobil Web portal hizmeti sunan ilk üniversite
  • 2011 – mobil telefonlar için Drexel OneMobile portal uygulamasını başlatır
Araştırma
Alternatif enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması, ulaştırma altyapısının yeniden düzenlenmesi, düşük maliyetli sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması gibi sosyal ve ekonomik konularda başka kuruluşlara sponsor olur.

Drexel Online
1996 yılından bu yana online eğitim imkanı sunar.

Yerleşke 
Ana kampüs Philadelphia üniversiteler bölgesinde, şehir merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Ek olarak 4 ayrı bölgede merkezi bulunur.


Kolej & Fakülteler

 

Öğrenci hayatı

Okulun ana yerleşkesine ek olarak şehrin 4 ayrı bölgesinde bulunan merkezlerinde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ofisler hazır bulunur. Çok çeşitli öğrenci toplulukları ve kulüplerinde spor, sanat, bilim, kültürel etkinlikler öğrencilerin önünde sonsuz bir ufuk açar. Kampüs içi konaklama imkanıyla öğrenciler tam bir üniversite hayatından faydalanma olanağı elde eder. Öğrenci hayatına yönelik aradığınız tüm bilgilere buradan da ulaşabilirsiniz.




Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri yaklaşıyor!

7 Eylül 2011 Çarşamba

Ağustos ayında burada duyurduğumuz Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri'ne sayılı günümüz kaldı! 22 Eylül'de Ankara'da, 24-25 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek organizasyonumuza 5 yeni okul daha eklendi.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek, CDS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Mezun.com işbirliği ile gerçekleşecek olan Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri ile yurtdışı üniversitelerin temsilcileri ile birebir görüşme şansını elde edecek, tercihinize uygun okula anında kayıt yaptırma imkanını yakalayacaksınız.

Yurtdışı eğitim danışmanlığında 15 yıldır yanınızda olan CDS, üniversite tercihlerinizde yine sizinle birlikte... Yurtdışı eğitimi konusunda merak ettiğiniz her şeyi sizin için hazırlanan bu özel günde CDS danışmanlarından öğrenebileceksiniz.

Kimler katılıyor?

Ne zaman?
22 Eylül 2011 - Ankara Hilton Otel
23-24 Eylül 2011 - İstanbul Nippon Otel Taksim
Saat: 13.00 - 18.00

Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.hadiyurtdisina.com/
Bekliyoruz!

Kültürlerarası eğitim için European University


BuildingEU_BarcelonaDünyanın en iyi işletme okulları arasında yer alan European University (EU) seçkin öğretim kadrosu ve öğrencileriyle yüksek kalitede eğitim imkanı sunar.

1973'te kurulan EU, farklı ülkelerde bulunan kampüsleriyle aynı zamanda öğrencilerine kültürlerarası bir bakış açısı kazandırır ve onları değişime yönlendirir.

Neden European University?

  • Uluslararası tanınırlığı olan akredite edilmiş bir okul
  • Öğrenci odaklı, esnek ve bireysel bir eğitim imkanı
  • İşletme teorisine pratik yaklaşım
  • Çok sayıda kampüs ve ülke arasında değişim imkanı
  • Kültürlerarası eğitim
  • Modern ve teknolojik kampüs ve fakülteler
  • Deneyimli ve nitelikli eğitmen kadrosu

Eğitim şekli nasıl?

Amerikan eğitim modelini Avrupa’ya getiren EU, teorik dersleri profesyonel beceri kazandırmak üzere pratik uygulamalarla birleştirir. Böylelikle işletme teorisini anlaşılır kılar, pragmatik yaklaşımıyla öğrencileri profesyonel yöneticiliğe hazırlar.
Eğitim dili İngilizce’dir.

Nerelerde var? 

EU kampüsler 

 

İspanya, İsviçre, Almanya, İngiltere, Avusturya, Kazakistan, Suriye, Tayvan, Çin, Malezya ve Singapur.






Hangi programlar var?
 
EU, Lisans ve İşletme Yüksek Lisans (BBA ve MBA) programlarının yanısıra farklı işletme eğitimi anadallarında uzmanlaşma imkanı da sunar:
Lisans programları:
  • BBA - İş İdaresi
  • BA - İletişim & Halkla İlişkiler
  • BA - Eğlence & Turizm İşletmeciliği
  • BA - Uluslararası İlişkiler
  • BA - Spor İşletmeciliği
  • BS - İşletme Finansmanı
Yüksek lisans programları:
  • MBA - Uluslararası İşletme
  • MBA - İletişim & Halkla İlişkiler
  • MBA - Uluslararası Pazarlama
  • MBA - Küresel Bankacılık & Finans
  • MBA - Eğlence & Turizm İşletmeciliği
  • MBA - Girişimcilik
  • MBA - Yöneticilik
  • MBA - E-Ticaret
  • MBA - Spor İşletmeciliği
  • MBA - İnsan Kaynakları Yönetimi

Konaklama
Konaklama seçenekleri her kampüse göre değişir. Yurt, aile yanı konaklama, daire tercihlerinde üniversite yetkilileri yardımcı olurlar.