Kampanya 1

Kampanya 1
EC English'den Amerika ve İngiltere'de müthiş fırsat!

Kampanya 2

Kampanya 2
LSC Kanada/EC okulları Türk öğrencilere özel fiyatlarla!

Kampanya 3

Kampanya 3
Language Studies International ile 3 kıta 6 ülke!

Öğrenciler ne diyor?

Öğrenciler ne diyor?
Gamze'den CDS'ye mektup var

İngiltere'de yaşamak için ideal öğrenci şehirleri

2 Şubat 2012 Perşembe

İngiltere ya da İskoçya, Galler ve İrlanda'yı da içine alarak, genel olarak Britanya'da İngilizce öğrenmeye karar verdiyseniz, onlarca şehirdeki envai çeşit dil okulu ve program seçenekleri içinde boğulabilirsiniz. İngiltere'ye gitmek için temel amacınız İngilizce öğrenmek olabilir ama orada geçireceğiniz bu dönemin hayatınızda çok önemli bir yer tutacağını da unutmayın.

Yabancı bir dil öğrenmek için farklı bir ülkeye gittiğinizde farklı bir kültürü tanımanın yanı sıra, dünyanın pek çok ülkesinden yeni arkadaşlar edinerek hayat boyu sürecek dostluklar edinme fırsatını elde edeceksiniz. Ancak dil eğitimi almayı tercih ettiğiniz şehrin de bu zamanı iyi hatırlamak için önemli bir kriter olduğunu akılda tutmak gerek. İngiltere'de dil eğitimi alırken, bir yandan okulunuza giderken diğer yandan gerçek bir İngiliz öğrenci hayatı yaşamak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu 5 şehire göz atmakta fayda var.

Cambridge
Kolejleri ve üniversiteleriyle ünlü bu kent, akademik başarısını gelenekleri, tarihi ve zengin mimarisi ile mükemmel bir şekilde birleştirir. Yoğun bir öğrenci nüfusuna sahip Cambridge sokaklarında dolaşırken köşe başlarındaki cafe, restoran ve pub'larda günün yorgunluğunu atar, sıcakkanlı insanlarıyla sohbet ederken İngilizce'nizin okulda öğrendiklerinizle kalmamasını sağlarsınız. Cam Nehri'nde sandalla gezinti yapabilir, tekne ve 'punting' yarışlarını izler, İngiliz havasını tam anlamıyla solursunuz. İngilizce öğrenmek için en ucuz şehir olmayabilir ama hakkını en çok vereceklerden birisi olduğu kesin.

Glasgow
Dil öğrenirken iyi vakit geçirmek istiyorsanız, Glasgow'dan fazla uzağa bakmaya gerek yok. Zengin eğlence hayatı, devamlı kültürel aktiviteleri ve rahat insanlarıyla çok kısa bir süre içinde bu şehrin parçası haline gelirsiniz. Ününün aksine oldukça küçük bir yer olan Glasgow'da ulaşım kolaydır, aradıklarınız elinizin altındadır, bunlara ek olarak oldukça ekonomik olduğunu da belirtelim.

Liverpool
İngiltere'nin en heyecan verici şehirlerinden olan Liverpool'da kültür ve sanat her an hayatınızın içindedir. 2008 yılında Avrupa Kültür Başkenti olan bu şehir sanat galerileri, katedralleri, rıhtımdaki pub, cafe ve kulüpleriyle öğrencilerini okul sonrası aktiviteleri konusunda oldukça şımartmış durumdadır. Şehir sakinlerinin ünlü müzik gruplarıyla gurur duyduklarını ve her köşede izlerine rastlayacağınızı hatırlatmaya da gerek var mı? (The Beatles mi dediniz?).

Brighton
İngiltere'de dil okulu denince aklınıza ne geliyor diye sorsak pek çoğunuz hiç tereddüt etmeden bu şehrini adını verecektir. Zaten Brighton sokaklarında yürürken İngilizce ile birlikte onlarca çeşit farklı dile kulak misafiri olmanız muhtemel. En güzel yanı ise dünyanın her yerinden farklı insanlarla tanışacak ve İngilizce'yi onlarla birlikte pratik ederken arkadaşlığınızın ilerlemesine tanık olacaksınız. Herkesin bu şehre gelmesinin tabi ki bir nedeni var; 'deniz kenarındaki Londra' lakabını boşuna edinmemiş Brighton. Zengin eğlence hayatı ve okul sonrası aktiviteleriyle dil eğitimi programınıza deniz kenarında keyifli bir tatil yapma seçeneğini de ekleyebilirsiniz.

Nottingham
Robin Hood'un Sherwood Ormanları'na ev sahipliği yapan İngiltere'nin ortasındaki bu şehir İngilizlerin en sevdiği iki üniversiteyi de içinde bulundurur. Doğa tutkunları için vazgeçilmez olan Nottingham'ın ekonomik olarak oldukça uygun olduğunu ve tipik bir öğrenci hayatı için gereken tüm özellikleri de barındırdığını hatırlatalım.

1 comments:

Adsız dedi ki...

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

27 Nisan 2016 20:00

Yorum Gönder